Агнія Дітковскіте

Фотографія Агнія Дітковскіте (photo Agniya Ditkovskite)

Agniya Ditkovskite

  • День народження: 11.05.1988 року
  • Вік: 28 років
  • Місце народження: Вільнюс, Литва
  • Громадянство: Литва
  • Зріст: 174 см
  • Вага: 54 кг

Біографія

У 2004 році Агнія з мамою і молодшим братом Домініком переїхали в Росію до Москви. Дівчинці довелося зіткнутися з зміною обстановки, необхідністю вивчити російську мову. Але з усім цим вона впоралася. Агнія благополучно закінчила школу і в 2006 році вступила до ВДІКУ на акторське відділення. Однак, провчившись півроку, кинула інститут…

Дитинство і юність

Агнія Дітковскіте народилася 11 травня 1988 року у Вільнюсі, в сім’ї актора і режисера Олегаса Дитковскиса та популярної актриси Тетяни Лютаєвою (відомий по фільму «Гардемарини, вперед!»). Агнія зростала у творчому середовищі, регулярно виїжджала з батьками на гастролі і на зйомки, а крім того займалася танцями. Цілком природно, що після закінчення школи вона мріяла пов’язати свою долю з акторською професією.

У 2004 році Агнія з мамою і молодшим братом Домініком переїхали в Росію до Москви. Дівчинці довелося зіткнутися з зміною обстановки, необхідністю вивчити російську мову. Але з усім цим вона впоралася. Агнія благополучно закінчила школу і в 2006 році вступила до ВДІКУ на акторське відділення. Однак, провчившись півроку, кинула інститут…

Кіно

Те, що Агнія Дітковскіте кинула інститут, їй не завадило успішно дебютувати на кіноекрані. У 2006 році на екрани вийшла лірична комедія режисера Ре

зо Гігінеішвілі «Спека», де вона виконала головну роль танцівниці нічного клубу Насті, закоханої в балет і мріє про велику сцену. Хоча фільм і піддався критиці, Агнії він приніс широку популярність. Ще б – виходу картини передувала бурхлива рекламна компанія, і обличчя молодої актриси можна було бачити на плакатах по всій Росії.

У тому ж 2006 році Агнія Дітковскіте знялася ще в декількох стрічках. У детективі Сергія Бистрицького «Смерть за заповітом» вона виконала головну роль Герди Микелените, в серіалі «Іван Подушкін. Джентльмен розшуку-1» зіграла Галю, а в картині «Знаки любові» — Лукрецію.

Після короткочасної перерви Агнія Дітковскіте в 2008 році повернулася на знімальний майданчик. Вона зіграла головні ролі мелодрамах «Осінній вальс» (Марія Петрушина), «Крила ангела» (Вероніка), «Дві історії про кохання» (Кіра Кірєєва). Потім були: Лена у гостросюжетному фільмі «На грі», Ольга Беглова в мелодрамі «Тільки ти», Віка в новорічному кіноальманаху «З Новим роком, мами!» та інші ролі. Героїнями актриси незмінно ставали милі, красиві, деколи довірливі дівчата, що викликають у глядача симпатію.

Музика

Крім роботи в кіно Агнія знялася в кліпі Олексія Чумакова на пісню «Тут і там», де вони зіграли невигадливу, але дуже красиву історію кохання. А в кліпі співака Роми Кенги «Літаки» Агнія спробувала себе не тільки в ролі актриси, але і співачки.

Особисте життя

На зйомках фільму «Жара» між виконавцями головних ролей Агнією Дітковскіте та Олексієм Чадовим зав’язався роман. Кілька років вони підтримували стосунки, але в 2009 році розлучилися.

Через деякий час Агнія і Олексій відновили відносини. 24 серпня 2012 року вони розписалися, а 28 серпня відбулася весілля. 24 грудня 2012 року Агнія офіційно взяла прізвище чоловіка.

В одному з інтерв’ю Олексій Чадов так охарактеризував свою обраницю: «Агнія Дітковскіте – чудова дівчина, яку не цікавлять тільки шмотки і гроші. Вона цікава, з нею є про що поговорити. Вона знає, як знайти підхід до чоловіка, вміє правильно реагувати на деякі чоловічі недоліки. Агнія не тікає з дому, не влаштовує істерик і не кидає трубку телефону, як багато сучасні істерички. Звичайно ж, знаючи все це, хочеться впасти перед нею на коліна і сказати про те, що вона найкраща, що вона богиня!».

Фільмографія:

2006 Спека

2006 Смерть за заповітом

2006 Іван Подушкін. Джентльмен розшуку-1 — серіал

2006 Знаки любові

2008 Осінній вальс (Україна)

2008 Крила ангела

2008 Дві історії про кохання

2008 Ділки. Бути разом

2008 Альпініст (Україна)

2009 Відторгнення

2009 На грі

2010 Робінзон

2010 На грі 2. Новий рівень

2011 Тільки ти

2011 Тадас Блінда. Початок (Литва)

2011 Борис Годунов

2012 З Новим роком, мами!

2013 Продавець іграшок

2013 Справа честі

2013 Вій 3D